3T-Treningssenter » Grete Roede-kurs
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
 • News
 • People
 • Messages
 • Notifications

Grete Roede-kurs

 

Grete Roede – en solid og landsdekkende aktør gjennom 44 år

 

Grete Roede følger myndighetenes anbefalinger for kosthold og fysisk aktivitet samt prinsippene for endringsfokusert veiledning. På et Roede-kurs går man ikke på kur eller diett, men lærer å ta de gode valgene ved å spise vanlig sunn mat og fremme fysisk aktivitet. Grete Roede samarbeider med Diabe­tesforbundet, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke og Aktivitetsalliansen samt mange av landets leger, og 3T her i Trondheim. Grete Roede ønsker å bidra til myndighetens mål med å redusere livsstilsykdommer med 25 % innen 2025.

 


 

Roede Standard er vårt klassiske kurs, som gjennom årene har hjulpet mange å gå ned i vekt – og bli der. Kurset passer for alle som ønsker en sunn og motiverende vektreduksjon, og kan tas enten der du bor eller på nett.

 

Roede Maxi er kurset for deg som skal ned mer enn 20 kg og ønsker å gå i gruppe med andre i samme situasjon. Kurset baserer seg på Roede Standard, og er tilpasset spesielt for deg som skal gå lenge på kurs.

 

Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den nye vekten over tid, etter at du har gått ned på Roedekurs. Dette er kanskje det viktigste kurset du kan ta!

 

Roede Drop-in er et tilbud for deg som ikke har anledning til å være tilstede på møtene, men som ønsker å møte en kursleder for en rask oppfølging en gang per uke.

Roede Express er kurset har kun 4 kursmøter og derfor et enkelt alternativ for deg som ønsker å justere kostholdet, men ikke trenger å gå ned mer enn 2-4 kilo.

 

Ned inntil 1 kg i uken! 9 av 10 lykkes med Roede-metoden, nå er det din tur!

 

 

grete-roede-bar

 

 

Du kan velge mellom 8 ukers oppfølging (Drop-in 8 ganger) eller 4 uker (Drop-in 4 ganger).
Du får personlig veiledning, råd og tips i forhold til de mål du setter deg for riktig kosthold og økt aktivitet. Det er en fordel at du har god kjennskap til Roede-metoden.

 

Drop in Ekspress med 4 ukers oppfølging er et effektivt alternativ for å bi kvitt de få (men plagsomme) kiloene. Dette er også kurset for deg som trenger et ekstra puff til å komme i gang.

 

 

Roede-kurs med oppstart på 3T:

 

3T-Rosten

Kursleder: Anne Lise Berg

Tidspunkter viser til kursoppstart og dager/tidspunkter kursene holdes:

 • Onsdag 09. januar, kl. 08.30 Roede Standard
 • Onsdag 09. januar, kl. 16.30 Roede Standard
 • Onsdag 09. januar, kl. 18.00 Roede Standard
 • Onsdag 09. januar, kl. 21.00 Roede Standard
 • Onsdag 09. januar, kl. 19.30 Roede Maxi
 • Onsdag 09. januar, kl. 16.30 Roede Ekspress

 

 

3T-Leangen

Kursleder: Anne Lise Berg

Tidspunkter viser til kursoppstart og dager/tidspunkter kursene holdes:

 • Torsdag 10. januar, kl 16.00 Roede Standard

 

 

3T-Solsiden

Kursleder: Carolina Aune Moe

Tidspunkter viser til kursoppstart og dager/tidspunkter kursene holdes:

 • Tirsdag 08. januar, kl 18.00 Roede Standard
 • Tirsdag 12. februar, kl. 17.30 Roede Standard

 

 

 

Grete Roede + Personlig Trener = Optimal løsning!

 

 

Tilbud på 3T for kursdeltagere:

Rabatterte PT-Klipp: Alle kursdeltagere har mulighet til å kjøpe 3 PT-Klipp (PT50) til 1620,- og 10 PT-Klipp (PT50) til 5175,- i kursperioden. Les mer om PT her.

Rabattert medlemstilbud: Alle kursdeltagere får 2 mnd gratis medlemskap om de tegner vanlig avtale om ordinært medlemskap i 3T (dette med 12 mnd trekk på avtalegiro og 12 mnd bindingstid etter endt friperiode på 2 mnd).

 

Les mer om Grete Roede-kurs her!

 

Har du lyst til å prøve noen av Grete Roedes 800 sunne, smakfulle oppskrifter? Klikk her www.greteroede.no/oppskrifter/roede. Matglede i fokus!

Del på