3T-Treningssenter » Medlemsfordeler
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
  • News
  • People
  • Messages
  • Notifications

Medlemsfordeler

Aktuelle tilbud fra 3Ts samarbeidspartnere

 

 

 

3Tshop
3Tshop.no er en nettbutikk som fører store og kjente merkevarer! Her finner du alt du trenger til treningen. Flere av våre treningssenter selger klær fra 3Tshop.no. I dag har alle 3T-senter foruten 3T-Moholt klær fra 3Tshop. Ta en titt innom og se hva tilbud som gjelder akkurat nå.

www.3tshop.no

 

Trondheim Øyelegesenter
3T og Trondheim Øyelegesenter har inngått et samarbeid. Her gis det gode tilbud til våre medlemmer. Dette tilbudet kan variere fra tid på året. Ta derfor kontakt med Trondheim Øyelegesenter for å få det beste tilbudet som gjelder for deg akkurat i dag på tlf: 73 80 74 00, eller gå innom deres lokaler i Prinsensgt 67. 3T-medlemmer får 3000,- i rabatt på laserbehandling.

www.brillefri.no

 

Advokatgården

Vi tilbyr juridisk hjelp innen de fleste fagområder. Familie, samlivsbrudd, kontrakter, eiendom, trygd, straff  for å nevne noe. Du finner mer informasjon om oss på vår hjemmeside. Fri første konsultasjon.

www.advokatgarden.no

 

Oris Dental

Alle nye 3T-medlemmer får undersøkelse med 2 røntgenbilder og enkel rens til 299,- (Gjelder kun nye pasienter. Må bestilles i januar 2019, og benyttes innen 1. mars 2019. Medlemskort/bånd må fremvises. Kan  ikke kombineres med andre tilbud.)

www.orisdental.no/3T

 

Sports Nutrition og Bringwell
Våre leverandører inne sportsdrikk og kosttilskudd har et godt og bredt tilbud til våre kunder. Her er det noe for en hver person. Spør en trener eller en resepsjonist, så vil de kunne hjelpe deg å finne produkter du blir fornøyd med. Du møter Sport Nutrition på de fleste arrangement og happenings på 3T.

 

Ringnes
Som en av de aller største vannleverandører i Norge kan vi tilby et stort sortiment innen vann, med og uten kullsyre. Vi har også brus for de som heller ønsker det. Du møter Ringnes på de fleste arrangement og happenings på 3T.

www.ringnes.no

www.imsdal.no

 

Svømming i Pirbadet & Trønderhallen
3T-medlemmer får 10 % rabatt for seg og sine barn på bading i Pirbadet når de går gjennom 3T sine garderober. 3T-medlemmer får rabattert inngang i Trønderhallen på Levanger.

Se priser under 3T TILBYR.

 

Byåsen Håndball Elite

3T-medlemmer får 10% rabatt på Byåsen Håndball Elite sine hjemmekamper. Se oversikt over hjemmekamper og link til billettsalg her

 

Downtown

3T-medlemmer får fri entré på Downtown før kl. 24:00 på fredager og kl. 23:00 på lørdager ved å vise 3T-medlemskort.

www.downtown.no

 

 

Ønsker du eller ditt firma å bli samarbeidspartner med 3T?

Del på