3T-Treningssenter » 3T-Steinkjer søker personlig trener
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
  • News
  • People
  • Messages
  • Notifications

3T-Steinkjer søker personlig trener

I Steinkjers største treningssenter vokser stadig behovet for dyktige personlige trenere. Vi er på utkikk etter en PT som er en superselger, en treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Kanskje er dette deg?

 

Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp.

 

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på senteret.  Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, å ha et ønske om å utvikle seg videre innen fagfeltet, og se våre medlemmers ulike behov.

 

Arbeidshverdagen i 3T-Steinkjer er variert og aktiv, i et trivelig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp. Vi søker derfor etter deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv.

 

Utdanning/erfaring:

  • Høy treningsfaglig kompetanse
  • Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner
  • Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning

 

Søknadsfrist: 31.desember 2018

Søknad sendes på mail til: steinkjer.trener@3t.no

Tiltredelse: Snarest

Merk søknaden: Søknad Personlig trener

 

Ved spørsmål kontakt Treneransvarlig ved 3T-Steinkjer: Maren Gjølga

 

Del på