3T-Treningssenter » NRK TV-aksjonen
Gå til innhold Gå til hovedmeny Gå til undermeny
  • News
  • People
  • Messages
  • Notifications

NRK TV-aksjonen

3Ts arbeid med TV-aksjonen

3T inviterer hvert år til Trondheims største fellesinnsats til inntekt for TV-aksjonen NRK. I 2018 har 3T hatt 13 års sammenhengende engasjement for saken.

 

Spinning til inntekt for TV-aksjonen NRK i 13 år på rad!

 

Hvert år inviteres trøndersk næringsliv til å vise sin støtte til aksjonen ved å delta på en kollegial spinningøkt. Firmaer som deltar «kjøper» da spinnsykler som de holder i gang hele døgnet med sine spreke ansatte. Egne spinnsykler settes av til 3T-medlemmer som ønsker å bidra. I løpet av aksjonsdøgnet foregår det alltid litt ekstra i spinnsalen, det vises informasjonsfilmer om aktuelt tema på tv-aksjonen, sporty underholdning og auksjoner blant annet.

 

3T samler hvert år inn ca. en halv million kroner som går uavkortet til TV-aksjonen NRK. 3Ts innsamling er således blant Trondheims største bidrag, og det er vi veldig stolte av!

 

Årets TV-aksjon

TV-aksjonen NRK 2018 gikk til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn;

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

 

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

 

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som redder liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer. Les mer om Kirkens Bymisjons arbeid her.

 

Kontakt
For utfyllende informasjon eller påmelding til 3Ts spinningarrangement for TV-aksjonen NRK, ta kontakt med Siv-Elin Skogen på telefon 930 10 555 eller send en mail til rosten@3t.no.

 

 

www.nrk.no/tvaksjonen

Del på